keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pingviini - laku sydän ja Totally black

Keskiviikko 1.5.2013

9. Tolkullinen toukokuu ei ole esteenä jäätelöille.. Lakuinen ilta. Ensin vedin Pingiviinituutin, laku sydän. Maksaa 1,59€. Tässä on vaniljakermajäätelöä lakusydämellä, lakritsikastiketta ja rakeita sekä vohvelia suklaanmakuisella kuorrutteella. Tuuttujäätelöt ei oo mun suosikkeja, mutta laku toimii aina. Tää oli iso ja siis tuuttien alku on aina parasta. Jos olis sellainen tuutti, että sitä päällyskamaa olis pitkin tuuttia, kerroksina, niin olis ihan huippua. Aika hyvä. Sanotaan 9-.


 10. Harkitsin pitkään ruuan ja jäätelöiden välillä, mutta koska olin jo vetänyt tuutin, niin päädyin ruuan sijaan syömään toisen jäätelön. Ingmanin Totally Black. 1,59€ (joka tuntuu olevan aika yleinen jäätelön hinta...?)
Täähän ei oo mikään uutuus, mut muistan silloin ku tää tuli markkinoille, niin tää oli mun ylivoimainen suosikki mistään jäätelöstä ikinä. Oli ku mun täydellinen jäätelöunelma olis tullu markkinoille. Sairaan hyvää. Sittemmin tosiaan jostain syystä se Mustis on korvannut tän. Aika pitkälti sen lakusydämen ansiota joka siinä on, kun tässä Blackissä ei ole. Tässä on Lakritsinmakuista jäätelöä, lakritsitäytettä ja lakritsikuorrutetta. Hyvä tää on, erinomainen, mut eilen ei jotenkin iskenut ja jopa toi tuutti tuntui paremmalta. Pakko antaa vähän huonommat pisteet. 8,5. Makuaisti vissiin muuttunut. Ennen tää olis saanut heittämällä kympin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti