maanantai 13. toukokuuta 2013

Pingviini - Fazer Dumle Snack

Maanantai 13.5.2013

24. Viikonlopun mässyttelystä huolimatta maanantaina oli paino pudonnut \o/ ! Eli jäätelö laihduttaa.

Lounastauolla kävin ostamassa yhden kauden uutuusjäätelöistä Dumle Snackin. Dumlet ei ikinä oo olleet mun suurinta herkkua, mutta jos niitä pussin saa, niin kyllä ne menee niin nopeasti, että harmittaa kun nykyään tehdään niin pieniä pusseja. Tää jäde oli yllättävän kallis, 1,60€! Ja siis pieni.

Ja tuotesisältö.. Kamoon: Kerma, rasvaton maitotiiviste, suklaanmakuinen kuorrute (22%) (kasvirasva, sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi (vanilja)), toffeekastike (18%) [maito, sokeri, tärkkelyssiirappi, glukoosifruktoosisiirappi, kasvirasva, maitorasva, kasviöljy, emulgointiaine (soijalesitiini),  maitojauhe, kaakaovoi, kovetettu kasvirasva, suola, stabilointiaine (pektiini), kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), herajauhe, aromi], vesi, sokeri, tärkkelyssiirappi, maitoproteiini, riisimuro (1,8%) (riisi, sokeri, suola, mallasuute (ohrasta ja vehnästä), emulgointiaine (E471)), emulgointiaine (E471), stabilointiaineet  (E401, E412), väri (E150c), aromi (toffee). Saattaa sisältää hivenen pähkinää. (Kopioitu suoraan netistä, koska ei tätä pysty kirjoittaa...)

Siis 53 vaivaista grammaa ja 1,60€ ja näin monta ainesosaa.. Ehkä hinta tuli siitä, kun oli niin monesta eri kiposta tarvinnut kauhoa aineita.. Ei tää pahaa ollut, ja voin koska vaan syödä toisen ja kolmannen jos joku tarjoaa, mutta en enää itse osta yhtään näitä. Tää oli makean ystäville, mutta näitä toffeen makuisia on a) parempia b) halvempia c) vähemmällä E-koodilla varustettuja. Jäätelöasiantuntija ja ylikuningatar antaa pisteiksi.... 6,5! Vähän hirvittää antaa näin huonot pisteet, koska oli se niinku maultaan ihan ok, mut ei ei ei.
(Sinänsä epäreilua, koska muista jäätelöistä en ole julkaissut näin tarkkaa tuotesisältöä, mutta elämä on epäreilua ja asiantuntijan lausunto ratkaisee.) Mut toki siis mulle saa näitä ostaa ja tarjota ;)

Mut jos haluatte tarjota jotain, niin tarjotkaa mieluummin jotain, mikä on saanut paremmat pisteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti