lauantai 4. toukokuuta 2013

Aito Lakupala ja Salmiakki

Lauantai 4.5.2013

13. Laku/salmiakkipäivä. Aamupalaksi Pandan Aito Lakupala. 1,59€. Herkullinen. Ihana. Lakritsinmakuista kermajäätelöä, lakritsikuorrutetta ja lakritsijäätelöä. On kyl tosi hyvää. Oisko ihan 10-? Jotenkin vaan toimii.

Oon saanut julkisuudessa huomautuksen, että mun blogi on painottunut lakujäätelöihin ja suklaajäätelöihin. Enkä ole kirjoittanut sanaakaan mehujäistä, tofujäätelöistä yms. Hei, nyt on vasta toukokuu, kyl mä ehdin.. Paitsi siis en pidä mehujäitä jäätelöinä. Jokainen voi kotona helposti laittaa mehua lasiin ja siihen vaikka lusikan ja tunkaista pakkaseen ja avot siinä on mehujää, jippikajei. Aijoo, ja sinne lasiin pitää laittaa ennen pakastamista 8 sokeripalaa ja vähän lisä- ja väriaineita, niin siinä on kaupan mehujää... Mut kyl mä niitäkin testaan. Ne ei vaan tuu sijoittuu hyvin täällä.


14. Tein virheen ku vedin Lakupalan ensin. Olis pitänyt vetää Fazerin Salmiakki eka. Koska huonot ekana. Tää maksoi 1,55€ ja sisältää vaniljakermajäätelöä, salmiakkikastiketta ja salmiakkikuorrutetta. Aika samantyyppinen ku Totally Black (joka sai 8,5). Ei iskenyt tänä aamuna, 8+. Kuvastakin tuli huono, koska häsäilin ettei se sula. Ja sit tikku tietty irtos siitä ja jouduin nuoleskelemaan paperia ja meni sitä housuillekin. Olis varmaan saanut paremmat pisteet, mut jotenkin ei nyt viitti. Salmiakin ystäville kumminkin.


Meinasin vetää vielä yhden Mustiksen, mutta jääköön se myöhemmäksi. Mulle on vielä epäselvää, miten kirjaan tänne tupla/tripla/jne syödyt jäätelöt... Mut jokaisen jäätelön kirjaan minkä tänä kesänä syön. Paitsi maistiaiset kaupassa. Vappua edeltävänä perjantaina sain maistaa Kolmen Kaverin jäätelöitä ja NE oli hyviä. Niistä tulee kamaa tänne vielä toukokuussa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti