torstai 16. toukokuuta 2013

Ingman - Jättis Kaktus

Torstai 16.5.2013

28. Huomasin aamulla suuren kohun mediassa. Eräs jäätelö on joutunut viranomaisten syyniin. Sehän tarkoittaa, että Jäätelöasiantuntijan on nopeasti maistettava sitä ennenkuin se poistetaan vaarallisena jäätelönä. Tarkempi silmäily artikkelia saa silmät pyörimään päässä. Voi v. Taas joku aivan turha Pirkka Guagamole-case.... Voi nyt hel.. Ei kai kukaan nyt oikeasti luullut, että pari euroa maksavassa guagamolessa olis oikeasti avocadoa?!? Jengi osaa kyl lukea tuotesisällön jos niin haluaa. Sama juttu tässä Ingmanin uudessa Jättis-tuutissa nimeltä Kaktus. Ei kait se nyt oikeasti sisällä kaktusta. Mein gott..

No mutta. Pähkäilin jäätelöhyllyllä jonkun aikaa, koska oikeastaan en pidä päärynäjäätelöstä. Otin kohutuutin silti ja mikä onni!! Aivan sairaan hyvää. Se KAKTUS-kuorrute oli ihanaa. Lisäksi se päärynäjäätelö oli hyvää. Ihanan raikasta. Tuli mieleen heti Ville Vallaton -puikot, joista tosin aina yritin valita vaniljan, mutta joskus tuli päärynä. (Onko niissä vielä niin, että kääreestä ei näe minkä saa?? Ainakin mun nuoruudessa niissä oli kaikissa sama käärepaperi ja oli sattumaa saiko vaniljan vai päärynän. Taidan kutsuttaa itseni kylään jollekin lapsiperheelle jos sieltä saisi Ville Vallatonta. Ei kai mun nyt yksin sovi sitä koko pakettia ostaa. Siinähän on 12 jäätelöä. Ei muuten, mutta vain 12. Tulee paha mieli kun saa syödä vain 12. Nehän on törkeen pieniäkin. Muistelen että niitä on nykyään muitakin makuja. Täytyy siis kutsuttaa itseni useampaan lapsiperheeseen kylään aina jäätelöaikana.) Oho, eksyin aiheesta.

Mutta siis takaisin kohtutuuttiin.. Lisäksi tässä oli suolainen toffeesydän. Hyvää, joskin jotenkin tänään kun oli niin raikas ilma ja söin tuuttia pyöräillessäni, niin olisin voinut syödä pelkkää päärynäjäätelöä, outoa. Se suolainen toffeesydän oli kyllä erittäin herkullista ja täydensi makukokonaisuutta hyvin.

Ostan jäätelöni suurimmaksi osaksi k-ryhmän kaupasta, siellä maksoi 1,75€. Eli aika edullinen hinta kokoon nähden. Annoin ajaessa tälle pisteet 9 tai 9+, mutta kyllä tää on 9,5! Yllätystuutti. Pitänee kesän aikana (eli huomenna) syödä toinen Kaktus jos tää nyt poistuu valikoimasta. Sit jos viranomaiset laittaa tän nimeksi Päärynäjättis, niin silloin en enää osta. Koska pääsääntöisesti en pidä päärynäjäätelöstä.

ps. kohutuutti oli kuitenkin niin pieni, että pystyin syömään sen 2,5km:n pyöräilymatkalla. Olis se mennyt nopeamminkin, mutta jouduin repimään hampailla paperia irti, ettei tarvii pysähtyä. Samalla jäätelöä meni nenään ja sormiin, ja silloin tuli vahvemmin tunne, että olen lapsi ja syön Ville Vallaton-puikkoa. Tää oli se hetki, kun pisteet nousi 9:stä 9+:aan. Mutta tosiaan, on se 9,5 arvoinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti