maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kotijäätelö - suklaapuikko

Sunnuntai 9.6.2013

52. Kotijäätelöstä siis sain ilmaisen maistiaisen. Sain peräti valita kolmen puikon väliltä. Otin suklaan. "Miks kaikki ottaa suklaan??" jupisi jäätelöautokuski :)

Ja aijoo, se lahja!! Mulla oli kuponki, millä sai lahjan oston yhteydessä. Odotin tietysti ilmaista jäätelöä, mutta sain jonkun Kotijäätelö historiikin. Laimeaa. No, vessalukemista. (Ehdin muutaman jutun lukea, ja ihan ok, mut mieluummin sitä ilmaista jäätelöä....)

Mut maistiainen. Niiiiiiiiiiiiin peruspuikko, ettei mitään sanottavaa. Suklaakuorrutteinen, suklaajäde. Toimii lapsille, mut aikuinen antaa tälle 6. Sorry. Olis saanut vähemmän pisteitä, mut ei tästä tarvinnut maksaa. Se pelasti.


3 kommenttia:

  1. Ois hyvä jos laittaisit aina avatusta, vähän syödystä tuotteesta kuvan :) Ei enää yksistääm niitä pelkästä pakkauksesta kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Apua mulla on yksi lukija! Menin eilen tästä niin shokkiin, että valikoin tosi kauan jäätelöaltaalla tuotetta mistä voisin ottaa kuvan. Otin Sinua varten kolme kuvaa jäätelöstä nro 54. (53:n ehdin syödä jo ilman tarkempaa kuvaamista...)

    Muutenkin kun tosiaan mun kaksi läppäriä on hajoamispisteessä niin blogin päivittäminen on jäänyt tylsäksi listaamiseksi, mutta tämä kommentti antoi uutta intoa :D

    VastaaPoista
  3. Ähäkutti, täällä toinenkin lukija!

    VastaaPoista