keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Jäätelökakku - Rakettikakku

Maanantai 1.7.2013

71. Maanantaina kutsutin itseni kylään ystävälleni, jolla oli synttärit. Ei tarvinnut paljon vihjailla hänelle, että syön mielelläni jäätelöä, mutta en muita herkkuja. Onneksi hän on nokkela ihminen.

Mulle tarjottiin ei enempää eikä vähempää kuin itsetehty jäätelökakku, mallia raketti. Oli tosi upea. Ja hyvänmakuinen. Valitettavasti en voi kertoa tarkalleen mitä siinä oli, koska en kehdannut kysellä, mutta kahta jäätelöä siinä oli. Toinen oli sitruuna-lakritsia ja toinen oli päärynä-kinuskia??? Ehkä. En muista. Lisäksi siinä oli karkkia. En syö karkkia (karkkilakko), mutta tuohan oli jäätelökakku, joten siinä ne menee. Helposti.

Arvioin annoksen samoin, kuten ravintolassa. Kokonaisuutena. Karkit olivat plussaa, mutta ne eivät olleet suosikkejani, siitä tulee vähän miinusta. Itseasiassa lähes kaikilla mun kavereilla on huono maku irtokarkkien suhteen. Oikeita on salmiakki- ja lakritsikarkit, sekä kaikki punaiset, paitsi ei sokerilla päällystetyt. Ainoita oikeita! (Ok, yksi hymiö perään ;) ) Annan rakettikakulle 9-.


1 kommentti:

  1. Sun kaverilla on jo uusi jäätelökakkuidea. Mutta voi olla, että siihenkin tulee Matador Mixejä :)

    VastaaPoista